• 0

Smak vår nye meny!

Vi har fornyet menyen vår! Se hva vi frister med av mat og drikke i vår og sommer.

Endelig er det vår, og vi åpner sesongen med ny meny og kjører i gang den store, flotte uteserveringen vår. 

Start dagen med en deilig brunch på Royal, som serveres helt frem til 16:00. Her kan vi friste med blant annet Open Club Sandwich eller Avocado Toast with Mango. På menyen har vi også en rekke retter vi serverer hele dagen: Test ut smakfulle blåskjell eller en deilig Caesar Salad. Nytt på menyen er Tropical Burger, Chicken Lollipops og leverpostei på rugbrød for å nevne noe. 

Nyt en hyggelig middag med venner og familie. Fra klokken 16:00 serverer vi smaksrike middagsretter som entrecôte og ovnsbakt laks. Hør med servitøren hva som er månedens kjøtt og fisk. Dersom du også har en dessertmage, får du herlig hjemmelaget iskrem med sorbet, i tillegg til varme drinker som kan nytes utover de sene nattetimer. 

Bilde av blåskjell og drikke med stemningsfull peis i bakgrunnen på Royal. Foto

Om du er i humør for en saftig burger har vi et stort utvalg. Vi kan friste med blant annet vår klassiske gastroburger, "Summer Brie" med avocado og Brie-ost eller den plantebaserte burgeren "The Beyond Burger". 

Se hele menyen vår her!

Dropp innom, eller bestill bord før du kommer. Husk at vi har en stor og innbydende uteservering i hyggelige og sentrale omgivelser rett ved Oslo S.

Velkommen innom til en smaksrik opplevelse!

Bestill bord