• 0

Smak vår nye meny

Vi har fornyet menyen vår! Se hva vi frister med av mat og drikke i høst og vinter.

Nå som høstkulden kommer snikende har vi fornyet menyen vår med smakfulle og lune retter som passer perfekt til kaldere tider og innekos. Vi gleder oss til å la deg smake på våre mange nyheter.

Start dagen med en deilig brunch på Royal, som serveres helt frem til 16:00. Her kan vi friste med blant annet italiensk sandwich og en klassisk Club sandwich. På menyen har vi også en rekke retter vi serverer hele dagen. Nytt på menyen er bakt potet, dagens suppe, Buffalo vinger for å nevne noen.

Nyt en hyggelig middag med venner og familie. Fra klokken 16:00 serverer vi smaksrike middagsretter som entrecôte og ovnsbakt laks. Dersom du også har en dessertmage finner du blant annet sjokoladekjeks og sitronterte på menyen.

Om du er i humør for en saftig burger har vi et stort utvalg. Vi kan friste med blant annet vår klassiske gastroburger, burger med eple og blåmuggost eller vegetarburger med falafel.

Se hele menyen vår her!

Dropp innom, eller bestill bord før du kommer. Husk at vi har en stor og innbydende uteservering i hyggelige og sentrale omgivelser rett ved Oslo S.

Velkommen innom til en smaksrik opplevelse!

Bestill bord